Ευεξία Spa & Health

Οι θεραπείες SPA με φυσικό ιαμάτικό νερό συνδράμουν στη χαλάρωση και ξεκούραση του οργανισμού, ανακουφίζοντας από χρόνιους πόνους ,ενοχλήσεις και κούραση. Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, ενεργοποιούν το μεταβολισμό, το ανοσοποιητικό σύστημα και συνδράμουν στην αποσυμφόρηση του σώματος από οιδήματα και κατακρατήσεις.Με την κατάλληλη θερμοκρασία του νερού (33ο-35ο C) προάγεται η μυϊκή χαλάρωση, μειώνεται ο μυϊκός σπασμός και η ευαισθησία του πόνου.

Η επιδερμίδα ενυδατώνεται βαθιά, θρέφεται, αναδομείται και αποκτά βελτιωμένη υφή και όψη. Οι ειδικές θεραπείες αντιμετωπίζουν τη χαλάρωση & την κυτταρίτιδα και συσφίγγουν αποτελεσματικά το σώμα.Τα θεραπευτικά προγράμματα επιφέρουν βελτίωση σε προβλήματα πονοκεφάλων, αυχενικού, ψύξης, μυϊκών πόνων και πόνων αρθρώσεων. 


Οι θεραπείες SPA επομένως έχουν τη δυναμική να αναβαθμίσουν την ποιότητα της υγείας και της γενικότερης κατάστασης του οργανισμού για να μπορούμε να απολαμβάνουμε μια ζωή γεμάτη ενέργεια, ευεξία και δύναμη.Εξάλλου η λέξη SPA σημαίνει στα λατινικά SANITAS PER AQUA (υγεία μέσω του νερού). Αυτό το γνώριζε ο Ιπποκράτης, ο οποίος είναι ο πρώτος που χρησιμοποίησε το νερό για να θεραπεύει ασθενείς.Τα νερά τις Αιδηψού χαρακτηρίζονται ως ιαματικά λόγο της υψηλής θερμοκρασίας και τις χημικής τους συστάσεως.
Η ιαματική μέθοδος ιάσεως όχι μόνο θεραπεύει αλλά συγχρόνως ψυχαγωγεί.

Παρεχόμενες υπηρεσίες από το Hotel Irini Spa. 
 
  • Αρωματοθεραπεία: Στη κλινική αρωματοθεραπεία η κύρια μορφή εφαρμογής είναι η εσωτερική λήψη των αιθέριων ελαίων ......(διαβάστε περισσότερα)

 

  • Μασάζ Θεραπευτικό: Το μασάζ είναι ίσως η πιο αρχαία μορφή θεραπείας. Εδώ και χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιείται ......(διαβάστε περισσότερα)

 

  • Μασάζ χαλαρωτικό: Το μασάζ είναι ένα σύνολο χειρισμών που βασίζονται στις αρχές της ανατομίας και φυσιολογίας, που εφαρμόζονται στους μαλακούς ιστούς του ανθρώπινου σώματος.......(διαβάστε περισσότερα)