Το ξενοδοχείο μας

20170614 232305a

 

Το Hotel Irini Spa βρίσκεται στο κέντρο της λουτρόπολης Αιδηψού, μόλις 10 μέτρα από την θάλασσα, δίπλα στον παραλιακό δρόμο περιπάτου.

Ανακαινισμένο και διαμορφωμένο το ξενοδοχείο μας, είναι ένα στολίδι της πόλης μας, με δωμάτια πλήρως εξοπλισμένα, με θέα θάλασσα και άλλα με θέα στην εξωτερική πισίνα (SPA).

Reception, Lobby και τραπεζαρία (πρωινού ή φαγητού) αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εξυπηρέτησης των φιλοξενουμένων μας.

Τα κυρίαρχα στοιχεία, η αισθητική, η πολυτέλεια, η ζεστή ατμόσφαιρα και η φιλοξενία είναι οι προϋποθέσεις για αξέχαστες, ξεκούραστες, ειδυλλιακές διακοπές για όλο το ΧΡΟΝΟ.

Το Hotel Irini Spa είναι κέντρο λουτροθεραπείας, αναζωογόνησης, χαλάρωσης και ευεξίας. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνονται 2 πισίνες, εσωτερική (Jacuzzi), εξωτερική, όπως και ατομικές μπανιέρες με υδρομασάζ, όλα με αμιγές ιαματικό νερό. Άλλωστε SPA (Sanitas Per Aqua) σημαίνει θεραπεία μέσω (Ιαματικού) νερού.

Το Hammam (Rasul) προσφέρει αποτοξίνωση – χαλάρωση. Μασάζ (Massage) θεραπευτικό, χαλαρωτικό και οι εναλλακτικές τεχνικές από φυσικοθεραπευτή, ολοκληρώνουν ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΤΟΧΟ.